Lägenhetsvisning idag

Lite då och då blir jag sugen på att flytta till lägenhet. Vi bor ju i en villa som från början bodde vi sex personer i och numera två så det känns onödigt mycket att städa ibland (läs...att jag inte orkar hålla det toppfräscht). Idag kollade vi på en 4:a i Kvarnholmen. Visst var den och en underbar utsikt med Finlandsfärjan som puttrande förbi meeeen det känns för litet med för lite förvaring och en massa grannar tätt inpå.
Man måste kolla läget lite då och då för att uppskatta det man.
Fortsättning följer...

Ikväll kom Linas vegetariska matkasse så denna vecka blir det grönt och skönt med bland annat portobellosvamp och annat smaskens.

Glömde bilen på infartsparkeringen idag så den får stå där till imorgon.

Over & Out

#1 - - Tina:

Fast. Tänk ett varv till... man har ju en massa "skit" som inte behövs, som tar plats. Vi tömde 250 kvm gård o bor ju nu på 98 kvm. Sålde en massa saker. Rensade och tömde. Det är så himla gött. Nu när vi sitter på balkongen eller går ner på stan är det inte ngt gräs som ska klippas, rabatter som ska rensas... etc. Ni har ju dessutom ett ställe till att njuta på :)

Svar: Ja det har du ju rätt i förståss. Det är en stor grej att flytta så det får ta sin tid:-) Hittar man bara rätt lägenhet så slår vi nog till:-)
Marieangel