Gamla Stan!

Go eftermiddag! Befinner mig på tunnelbanan hem efter jobbet.
Innan jag klev på så promenerade Thyson och jag genom gamla stan, en väska skulle kollas och ev inköpas till Helenamou då affären var stängd då hon gick förbi den igår när hon var i stan. Sagt och efter några telefonsamtal så var den hennes:-)
Thyson och jag fortsatte i solen till tunnelbanan och är som sagt på väg hem.
Sneakpeak på väskan nedan!
Tjingeling

Lyxat idag!

Idag har jag lyxat mig de luxe och varit på på ansiktsbehandling och pedikyr! Vi som tränar på Balance har 25 % rabatt när vi tar behandlingar före kl13.00 tror jag det är! Beaty & Spacenter på lästmakargatan. Det är elever som utbildar sig där så det är lite billigare!
Taki spelade golf och jag åkte hem och gjorde köttfärsbiffar och sallad! Sen tog min kraft slut och jag har legat i soffan bara!
Tjingeling

Kan någon sätta på värmen igen?

Minst 20 graderskillnad på kvällspromenaden ikväll mot förra fredagen. Fryser om fingrarna, brr! Har iallafall fått något gjort idag.
Lämnat grovsopor, ätit hamburgare i skogås till middag, lämnat tillbaka en filt till Peter som vi fick med oss hem från picknincken, snabbhälsat på Helena & Pelle, köpt två nya tröjor på Igor Sport på Götgatan, städat undervåningen.
Taki har spelat golf men förlorade sin match.
Tjaa det var min dag det!
(Bilder från kärringbadet förra fredagen)
Over & OutVisa fler inlägg