Kulturdag

Idag har vi varit lite kulterella. Åkte iväg till Sagrada Familia och kön där för att komma in var ofantlig. Fattar inte hur barnfamiljer kan utsätta sig för detta. Vi hittade automaten dör man kan köpa en tidsbestämd biljett men det skulle ta typ 6 timmar tills vi kunde gå in så vi struntade i det. Åkte vidare för att kolla på lite arkitekthus gjorda av Gaudi.. ( eller hur det nu stavas) fina var de iallafall. Avslutade konstrundran med en underbar varm getostsallad med tomatbaguett till! Herregud så gott det var!!! Sen tjippelivipp iväg till stranden där vi tog en liten siesta:-) Starbucks fick sig ett besök på väg till stranden med en fabiolus latte..mmm så god den var!!
Pillade navelludd och chilillidillade på stranden. Tog en sangria på hemvägen för att komma till en decent toalett.
På återseende..( btw så knackade det just en lirare på dörren och sa att vi var sååå välkomna att köpa lite weed...men vi tackade artigt nej och sa att vi är nog crazy enough ändå)

Tonight

Dyr halvgod middag på Las Ramblas med desto roligare på Hard Rock Café slår vi nu igen våra blåa svenska ögon för att möta morgondagens vedermödor... Hihi!
Ps:vi anser oss numera proffs på metron, typ like locals:-)

Today

Idag gick vi hela Las Ramlas ner till vi kom till stranden. Varmaste & Härligaste dagen hittills. Solade, badade och njöt av dagen.Avslutade med en auberginegratäng igen som är fantastiskt god och så tog vi tunnelbanan hem från Barceloneta. Vår kypare agerade oklanderligt när ett parasoll blåste omkull och blev därmed vår superman:-)
Lite shopping på väg hem vart det! Jag en byxdress och Helen en klänning.
Tjingeling

Visa fler inlägg