Josephine 28 år

Ikväll har vi firat Jossan❤️ Hon bjöd på pizza som vi fick göra själva med vad vi ville ha på. 
Glass till efterrätt och många sköna knasiga skratt ikväll.
Fick lyssna lite på konserten de hade på skolan häromdagen där hon spelade gitarr live för första gången och körade.
Tack för ikväll alla!
Vasaloppet

Igår skidade jag i 11 timmar och 18 min. Hann bli mörkt innan vi kom imål. Nytt för i år var att folk kan inte åka skidor så det var 10 min kö vid varje backe, trots att hälften av folket plockade av sig skidorna och gick ner!? Otroligt konstigt då spåren blev förstörda och det var smala rännor bara att åka i.
Självklart åkte både Ann-Britt och jag ner. 
Efter 4 mil var jag nästan begiven att ge upp då både rygg och fötter värkte. Men man fick ta ett delmål i taget. Tordes inte yppa ett ord om det till Ann-Britt. En sträcka är 13 km innan man får något till livs och det känns långt och när vi nästan var framme sa jag att nu är det bara 10 km mellan varje kontroll, kom fram och såg att det 15 km till nästa, då kändes det hårt.
Inga skavsår iallafall så det får man vara glad för.
Sov hela vägen hem och landade 00:30 i Trångsund. Stapplade upp för trappen och somnade direkt. 

Tack alla för hejarop och grattis! Tack Ann-Britt för underbart sällskap och logi och tack Lillen för all väntan, skjuts och hejarop i Evertberg. 
Tack snälla far & mor för skjutsen upp till Kläppen. 

WE DID IT👊

Update från Kläppen

Nu är jag i Kläppen hos Ann-Britt & Co. Jag skulle bjuda mor & far som var snälla och skjutsade mig men det gick tji kan man säga. Det enda som var öppet var hamburgeriet, så kolhydrats laddningen ikväll gick åt skogen. Jaja, funkar nog ändå. 
Nu är vi i stugan och chillar (vilket jag är så bra på... Not) vill bara att det ska bli morgon så vi får börja staka..haha!
Hörs imorgon!


Visa fler inlägg