Busy day

En hektisk dag lider mot sitt slut. 
Började dagen med jobb hemifrån. En snabbt besök hos Julias mäklare för de sista små(STORA) detaljerna i hennes lägenhetsköp. Betalningen💰. 
Brummade vidare till jobbet utan köer dit, skönt. 
Jobbade, fixade avtackningsmys till Monika (som slutade sitt vik hos oss idag) i form av ost/kex/vin. Skulle till stallet direkt efter jobbet så vinet fick jag avstå. 
Red på utebanan idag och Maav var pigg & alert och gick riktigt bra idag. Han tycker det är roligare på utebanan än i ridhuset.
Lite soffläge nu och imorgon blir det en ny busy day.

New in..

Denna mittiveckandag tänkte jag visa det som jag köpt denna vecka.
Först kom min glossybox idag. Den innehöll många bra sminksaker. 
En penna som man kan använda att ta bort överflödigt smink med från Oceane. Kommer att bli perfekt att ta bort mascara under ögonen med.
Primer, saltvattenspray, och en bronzer/highligter. Det mest spaceade i boxen var en sorts kombinerad glitter/mascara/eyeliner. Passar nog bäst till festligare tillfällen.

Stövlarna inhandlades på skopunkten på rea. De hade kostat 499:- men reades ut för 299:-. Använt dem hela dagen idag och de var otroligt sköna!

Jackan inhandlades på HM och kostade 399:-. Hade dock ett presentkort som jag fick när jag fyllde år (Tack Andreas) så betala 149:- ur egen ficka. 

Fett nöjd med alla sakerna👍👍


Ridkväll

Den första delen av kvällen spenderades i stallet med Maav och den andra i soffan. Båda innehöll hosta annars var de ganska olika!
Hade med nyinköpt hästgodis till Maav så han blev glad, Zorro fick förståss smaka lite han med:-)
Visa fler inlägg