Ljus i hemmet

Har ni tänkt på vad belysning är viktigt? Finns många orsaker till det och en som jag tänker på är att när man blir äldre ser man inte lika skarpt som när man var ung. I solljuset ser boktäverna klarare ut i boken/tidningen än i den skumma belysningen vid soffa eller köksbord.
 
Trots detta gillar jag mysbelysning. Vill tipsa om en hemsida med taklampor om man är sugen på lite ny belysning i hemmet. Här finns allt från taklampor till golv/plafond/bord/badrum/kristall och även utebelysning.
 
Vi har dåligt med utebelysning på vårt hus och jag tycker det är så snyggt när man har lampor som lyser både upptill och nertill. Det lyser upp fasaden och ger även belysning så man kan gå runt huset utan att snubbla på något.
 
Det är 30 dagars öppet köp så man kan testa i lugn och ro och vill man inte ha det så skickar man tillbaka i orginalförpackningen bara.
 
De kan också hjälpa till med en besparingskalkyl om man byter från vanlig belysning till LED. Gå gärna in och läs om detta under fliken: om oss.
 
Ha en fortsatt trevlig kväll!
 
 
 
 
#1 - - Timeoftiger:

Det är nästan deprimerande sommartid när man tappar alla ljuseffekterna... fast mörkret kommer nog tillbaka, jag är så säker!