Tonight

Ikväll hade Ludde jag en liten Girls night out! Ronny ville vara hemma och kolla på lite skidor På TV  så vi drog ner på stan. Ronny va snäll och skjutsade oss och vi gick på nattmarknaden och kollade in lite grejer köpte dock inget idag. Vi käkade på bambam.  

Där träffade vi ett par från Täby golfklubb som va jättetrevliga så vi snackade lite med dem. 
Vi tänkte gå och ta en irish coffee någonstans och vem dök upp då? Jo paret från Täby så vi satt och snackade jen stund till!

Sen var det dags och gå till hårdrocksklubben och lyssna på bästa bandet som spelade, de spelar alltid där och vi önskade Creedence Clearwater Revival och vi dansade lite och hade superskoj! Träffade två supertrevliga engelska tjejer där som vi snacka lite med!
Innan hemgång tog vi en jag kommer inte ihåg vad den heter men den är jättegod hamburgare som säljs på gatan,  delade på en Chang med en hund som vi träffade som var  supergullig! 

Jaha vad kan jag mer säga här kommer bilder från kvällen. Har det såå underbart här, dock osäkert om det 
blir 5 km imorgon bitti den som lever får se:-)



#1 - - Taki:

Ser hur trevligt ut som helst, önskade att jág kunde vara med nu när man sitter här själv.. Men det går fler tåg.. godnatt och sov gott... Och ta nu yoga för nybörjare nästa gång så ni pallar med

Svar: I Love You❤️❤️❤️
Marieangel

#2 - - Anonym:

Härligt har du/ni det ja lite värme får du gärna ta med hem kram

Evas blogg