Rizla på Bagarmossens sjukhus!

Hej på er, har inte orkat blogga pga för lite sömn och förkylning!
För att göra en lååång hisoria kort:
Rizla har varit borta i 6 dygn och kom hem i söndags, åt inte drack inte och ville bara sova. Till slut ringde Jossan mig och jag åkte dit vid 23 tiden.
En trött, slö och apatisk kisse som låg på sängen mötte mig, vi fick i honom nga teskedar vatten med tvång men han skickade självmant i sig spad från en kattmatsburk.

Till slut så bestämmde vi oss för att åka in till Bagarmossens sjukhus och när vi väl är där så börjar han kräkas och andas jättedåligt.

Rizla får  syrgas men ngt är fel han får jättejobbigt med sin andning och de snabbröntgar honom och hela brösthålan är full med gas som de måste tappa ut och så säger de att det inte ser normalt ut i bukhålan.
Han opereras på morgonen... då har genomgått en omfattade operation med brutna revben, hål i muskelväggen i diafragman(diafragmabråck), och flyttat tillbaka alla organ till magen från bröstkorgen dit de hade åkt upp genom hålet i muskelväggen.

Han ligger kvar nu på sjukhuset men verkar vara en riktig fighter, dränage i lungan, dropp för smärtstillande, pencillin och för att han ska kunna få i sig vätska.

Ögonen är dimmiga pga all medicin han får...

Varför har nu detta kunnat skett? Joo han har blivit påkörd säger dom.....:-(

Vi fick besöka honom idag och så här såg han ut lillflosen<3






#1 - - ella:

men lille sötisen då:( hoppas missen blir helt återställd

#2 - - Ann-Sofi:

Stackars liten! Skönt att han är på bättringsvägen nu.