Middag på Ekendal

Vilken härlig kväll jag hade igår.
 
Bring bjöd på härlig båtresa med middag på Ekendal som ligger i Nacka och vi fick vara med på ölprovning av Pelle Ågren som har ett eget bryggeri som heter Fjäderholmarnas bryggeri . Jag är ingen ölfantast med de tre ölen vi fick smaka var goda tycker jag.
 
Kocken Mathias Herlev Hansson som jobbat hos Gordon Ramsey i London och på F12 samt vunnit både OS och VM med svenska kocklandslaget grillade både kött, fisk, grönsaker och visade oss en massa tips som är bra att veta när man grillar.
Vi delades in i tre lag där vi skulle göra vår egna bearnaissås vilket visade sig inte var det lättaste. Det viktigaste var att alla ingrediensar var lika varma (helst 50 grader).fjäderholmarnas 
 
När vi gjort färdig såsen så provsmakade han vilken som var godast och mitt lag kom tvåa så det var kul:-)
 
Sedan serverades det som han grillat och vår goda sås. 
Väldigt trevlig kväll!
 
Tack Bring & Jackie!