En bankomat som käkar kort...

Härlig dag igår med skratt och sol och ett försvunnet bankomatkort.


Först promenerade vi och köpte badskor till Taki, satt en stund och tog något att dricka och sedan hem och packa badväskan.
Vi åkte till Guardamar och badade och solade några timmar med de andra och käkade lunch på stranden.  Såklart brände jag mig trots insmörjning.

Hem och duschade och powenappa för att sedan ta en taxi och hämta upp Roger & Camilla för vidare färd mot Quesada och middag med gänget.

Vi skulle äta på en restaurang som hette Day & Night men de hade fått problem med elen och kunde inte laga mat så chefen körde oss gratis till deras systerrestaurang och körde tillbaka oss när vi var klara. (Vilken service)😍

Så underbart gott och trevlig restaurang där kocken jobbat med Gordon Ramsey i England. Det både syntes på uppläggningen och smaken. Vi satt på en takterrass och käkade och det blåste en skön bris däruppe.
Livets goda och tråkigheter diskuterades och många skratt blev det. 

Vi avslutade kvällen på en annan terass med soffor och Roger skulle bara ta ut lite pengar på bankomaten och vad hände...joo han hann inte ens slå in koden så drog bankomaten in kortet och vägrade ge det tillbaka..tråkig historia. Speciellt när lönen kommer in idag, men direkt efter tolvslaget förde Roger över allt via telefonen till ett annat konto.

Idag väntar golf på Lo Romero⛳️