Hahaha

Jossan åker hem med bussen, väl hemma kommer hon på att jag har hennes ytterdörrnyckel som låses kl:21.00. Jag messar Kicki som bor i samma hus men inget svar, messar Eeva Laine som bor i porten bredvid, inget svar. 
Jossan ser att det lyser på bottenvåningen mittemot hennes dörr. Hon smyger in på grannens altan och knackar försiktigt på fönstret och ser i en svag strimma att det ligger en dam i sängen och läser. Hon knackar flera gånger och till slut hör damen och lägger ifrån sig boken. 
I samma veva kommer det en man ut från porten, Jossan rusar över staketet och känner att hon sparkar till något som hon tror är grannens blommor och porten slår igen, mannen ser mycket skeptisk ut men släpper till slut in Jossan genom porten. 
Väl inne i lägenheten upptäcker hon att telefonen är borta. Det var visst ingen blomkruka hon sparkat till utan det var telefonen som for ut från fickan när hon hoppade över staketet. 
Hon går ut igen och sätter en sko i porten, hoppar över till grannens balkong och vem dyker upp då? Joo, mannen som släppte in henne:-))
Han måste trott att hon var värsta psykfallet..hahahaha!!
Så kan fet gå när inte haspen är på;-)