Söndag!

Idag har det varit full fart hela dagen.
Julian och jag började dagen med att vakna 06.00, och var uppe med farfar Taki ett tag innan han stack till golfklubben. Vid 07.45 blev vi trötta igen och gick upp och la oss och sov sen till 09:15.

Helena och Burremannen kom på kaffe och macka och efter det gick vi ut och följde Helena på väg hem och så gick vi och gungande. Det var kul tyckte Julle:-)

Kom hem och då kom Mariana på besök, vi var här hemma en stund och sen packade vi vagn och alla atterialjer som man behöver när man är ute med småbarn och drog till farsta.
ÖB har öppnat just i farsta så vi gjorde lite småfynd där. Julian somnade när vi kom till farsta, men sov inte speciellt länge(planen var att äta lunch när han sov) men det sprack och ut från ÖB kommer två lätt klimakteriesvettiga tanter, hahaha.

Vi gick till O´Learys i farta och käkade iallafall, men Julle var snäll och fick lite kycklingbitar, smörgåsrån och vatten så han var nöjd!

Hem och fikade, och så kom Fredrik från skjutbanan och Taki från golfbanan, sen var det dags för Julians middag, en burk som han INTE gillade så de fick bli en skvätt välling på det.
Tillbaka till Hanige med Jullan och han var så glad att se Sofia.(Don jobbade)

Nu blir chillidill i soffan med Thyson som fått ståundan lite för Julian.

Totalt sett en bra helg!

Tjingeling!