Lena på besök igår!

VArt ingen tid att blogga igår då jag åkte direkt hem efter jobbet, lagade potais och purjolökssoppa, sen vips iväg och hämtade upp Helen med Taki´s bil för att hämta ett blocket inköp på söder.
En byrå som Helen köpt...Vit fin och med belysning. Två meter lång...självklart att den skulle gå in i bilen...hihi, trodde vi.
Näää inte riktigt trots nedfällt säte...inge snören med heller så jag hittade en gammal elledning i soporna utanför där de bodde och vips så hade vi ett rep...se längre ner i bloggen.

Sen hämtade jag upp Lena vid gullmarsplan med en löpande katt med sig från Leksand till transport till en okastrerad hankatt i Årsta som hette Amos.
Tyvärr råkade jag lämna mobilen i bilen annars hade jag ju tagit kort på kissarna!

För er som inte vet så har jag och Lena gått i samma klass sedam Lekis...så det betyder att vi känt varandra i ....40 ÅR Hurra för oss!!
 
Sen åkte vi hem till oss för Lena skulle sova över...tiden gick och vid halvett var det dags för sängen eftersom vi skulle gå upp 05:45 för Lenas tåg tillbaka till Leksand gick 07:45.
Sen jobbade jag dubbla pass idag så nu snart blir det till att sova!

Tjingeling!


#1 - - Linda:

Ja jag har länmat in den på lagning, vet inte hur lång tid det tar. Blir ju galen snart. Sen skulle han kolla om han kunde rädda något ur gamla hårddisken. Kul alla bilder jag tagit på slutet har jag inte brännt och alla designer jag håller på med, plus min egna. SKIT.

#2 - - Lena:

Hej! Och tack för sån fantastisk gästfrihet. Och hjälp att hitta rätt i Stockholm, med katt och allt. Nu får vi hålla tummarna att Missie är dräktig. Kram på er!!