Tjohoo...fått låna en dongel :-) :-) Här kommer lite från midsommar!!

Nu så ska jag berätta om midsommar och vad vi hade för oss!!

Vi åkte på torsdagen upp till Vikarbyn och till Ettan & Matte. Ronnie & Ludde var förståss oxå med. Ettan & Matte har en superhäftig katt"Bengal" som heter Pavarotti och vägde 9 kg.
Dom har en supermysig gård med härbre, lada och allt.
Det låg bredvid en sjö med ett vatten fall oxå!!

Vi möttes av nyplockade blommor och små set på nattduksbordet med vad man kan behöva en kväll"hihi" Ettan (Elisabeth) är verkligen duktig på att mysa till det!


På midsommarafton regnade det så det fick bli till käka inne, men vi hade så roligt och trevligt så det gjorde inget. Det slutade dock regna till vi skulle käka tårta så det gjorde vi ute!
Sen var det dags för att pumpa cyklar och cykla till majsstångsreningen i vikarbyn med efterföljande dans i bystugan....gick bra ända tills vi skulle hem, då behagade just MIN kedja att hoppa av, men eftersom det fanns snälla vikarby-ungdomar då ordnade det sig i ett nafs!

Midsommar dagen blev det golf i Rättvik, senhem och grilla...SKRATTA...herregud vad vi skrattade....och sen till Röjeråsen på Party i bystugan! Riktigt underbart kul hade vi!!!

Söndag så var det dags för golf i Leksand...om än lite trötta (vissa mer och vissa mindre...fniss). Käkade middag på golfklubben och sen vart det en snabbis till mor & far för att fika.

Det var en kort sammanfattning av midsommar och nu ska jag försöka välja nga kort av de 300 som jag tog...puuuh!
Kan bli många så Varsegoda: